LPG'ye indirim geliyor! LPG'ye indirim geliyor!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için muhtar adayı olan Ağgül Çoban, yapılan seçimde 135 oy alarak Görümlü Kasabası,  Şehit Tuncay Çoban Mahallesi’nde muhtar seçildi.  Ağgül Çoban böylece Görümlü Kasabası’nın  ilk ve tek kadın muhtarı olarak tarihe geçmiş oldu. 

Tarihi bir başarı

31 Mart seçimleri sonucunda yurdun dört bir yanındaki muhtarlık koltuklarına kadınlar oturdu.  Muhtar seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden evli ve 2 çocuk annesi 46 yaşındaki Ağgül Çoban,  ilk kez aday olduğunu ve kazandığını söyledi.  
     Tarihi bir başarı elde ederek Görümlü Kasabası’nın ilk ve tek kadın muhtarı olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çoban, “Amacım kadınların yerel idarelerde daha çok sorumluluk almasına öncülük etmek. Kadınların yönetimde olması gerekiyor. Mahallenin sorunlarına kadınlar daha hakim. Kadınların yapamayacağı hiçbir iş yoktur.  Mahallem için güzel çalışmalar yapacağım. Görümlü Kasabası’nın ilk ve tek kadın muhtarıyım, çok mutluyum. Çok çalıştım, kazandım. Beni yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen  ailem başta olmak üzere Görümlü halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bana inandılar ve beni desteklediler. ” Dedi. 

         Mahallesi için gereken tüm hizmetleri yapacağını söyleyen Çoban, “Mahallemize muhtarlık bürosu açacağız. Temizlik ve çevre düzeni, gençlerin tekrar köye dönmeleri gibi konularda yeni proje ve çalışmalar yapacağız. Sokak hayvanları için yeni proje hayata geçireceğiz. Geri dönüşüm kutusu ve her sokakta bundan elde ettiğimiz gelirle mama desteği sağlayacağız.” şeklinde konuştu.