Lily Gladstone'un Oscar'a katılmasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Gupse Özay'la olan benzerliklerini gündeme getirdi. İkili arasındaki bu dikkat çekici benzerlik, hayranlarını şaşırttı. 

Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç Ece Seçkin'den yepyeni bir başlangıç

Gupse Özay'ın Lily Gladstone ile Karıştığı Anlar!

Oscar Ödülleri'ne katılan dünya çapında ünlü oyuncu Lily Gladstone'u görenler, Gupse Özay'la olan dikkat çekici benzerlik nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Gupse Özay, bu benzerliği fark ettiğinde ise sessiz kalamadı.
Özay'ın kendi imajıyla Oscar'a katılan bir oyuncunun benzerliğini fark etmesi, esprili bir dille paylaştığı mesajlarıyla izleyicileri güldürdü.  Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin düzenlediği 96. Oscar Ödülleri, unutulmaz anlara sahne oldu. Oppenheimer filmiyle 7 ödül kazanan gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise Emma Stone'a layık görüldü. Ancak, ödül konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Lily Gladstone, izleyenleri şaşırttı. 

Ünlü Oyuncunun Benzerliğiyle Gupse Özay'dan Komik Tepki!

Dünyaca ünlü oyuncunun siyah elbisesi ve gösterişli takılarıyla dikkat çektiği Oscar gecesinde, izleyenler arasında benzerlik gören isimlerden biri de Gupse Özay oldu. Ünlü komedyen, bu benzerliğe sessiz kalmayarak Instagram hesabından espri dolu bir paylaşım yaptı.  Gupse Özay, ünlü oyuncunun fotoğrafını paylaşarak, "Evet, dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum" notunu düştü.  Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Emma Stone, teşekkür konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Stone, özel bir vurgu yaparak en güçlü rakibi olarak gördüğü Lily Gladstone'u anmadan geçmedi.