Haber: Seda Batur

 

Kampanya kapsamında gerçekleştirilen kermes, Tokat Valiliği'nin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla okulda düzenlendi. Tokat Merkez Ali Tepe Topçubağı Ortaokulu, kampanyaya destek olmak ve Adıyaman Gölbaşı'ndaki esnafların ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak amacıyla çalışmalar yaptı.

Kermes, birçok vatandaş tarafından da desteklendi. Kermeste tatlı ve tuzlu ikramlıklar okulun öğretmenleri ve öğrenci velileri tarafından hazırlandı. Kermes boyunca, okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilere yardımcı olarak kermesin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağladı.

Tokat Merkez Ali Tepe Topçubağı Ortaokulu'nun gerçekleştirdiği bu sosyal faaliyetin, toplumun dayanışması ve yardımlaşması açısından büyük bir önem taşıdığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, kampanyaya destek olan herkesin, depremzedelerin hayatını kolaylaştırmak adına büyük bir katkı sağladığını belirtti. Özdemir, "Emeği geçen veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." diyerek, bu güzel çalışmanın devam etmesini umut ettiğini belirtti.