CHP Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı’nın geçen Ramazan ayında başlatmış olduğu “Soframızı Size Getiriyoruz” projesi bu yıl da devam ediyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte paylaşmanın maneviyatı baş gösteriyor. Birçok parti, STK ve vatandaşlar paylaşma duygusunu bu ayda daha iyi pekiştiriyor. CHP Tokat Gençlik Kolları Başkanlığı geçen Ramazan ayında başlatmış olduğu “Soframızı Size Getiriyoruz’’ projesini bu yıl da devam ettiriyor ve 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremden sağ kurtulan vatandaşlarımızdan Tokat’a göç etmişlerle birlikte olacak şekilde planlama yaptı.

CHP Tokat Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Can Ali Kayabaşı, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Yılmaz ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Kılıç Akkaya Ramazan orucunun ilk gününde, Kahramanmaraş'tan gelen depremzede ailelerin evinde iftarını açtı. Başkan Ferhat Özdemir yapmış olduğu açıklamasında, “Soframızı Size Getiriyoruz’’ projesini bu Ramazan Ayında da devam ettireceklerini belirtti. Başkan Özdemir, “Ramazan Ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine bolluk, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyoruz. Tutulan oruçların hak katında kabul olmasını diliyorum.” dedi.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Genç Başkan Özdemir, “Biz CHP Gençlik Kolları olarak geçen Ramazan ayında başlatmış olduğumuz “Soframızı size Getiriyoruz’’ projesi kapsamında 81 ilde öğrenci evlerimize kendi imkânlarımız ile hazırladığımız yemeklerle konuk olmuştuk. Bu Ramazan Ayı’nda da ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde deprem bölgesinden illerimize gelen ve kalabalık iftar ve sahur programlarına özlem duyan depremzede vatandaşlarımız için bir nebze de olsa acılarını hafifletmek ve Ramazan Ayının sıcaklığını hissettirmek için kendi hazırladığımız yemekler ile ramazan ayı boyunca iftar sofralarına misafir olacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Tekrardan Ramazan Ayının tüm İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyor, tutulan oruçların hak katında kabul olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.