Tokat’ta basın camiasının deneyimli isimlerinden Hüseyin Kömür AK Parti’den Tokat Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Ak Parti Tokat İl Başkanlığında başvuru dilekçesini İl Başkanı Cüneyt Aldemir'e teslim etti.

CUMHUR İTTİFAKINA OLAN İNANCIMLA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN GAYRET EDECEĞİZ

Başvurusunu yaptıktan sonra açıklama yapan Hüseyin Kömür şunları söyledi:

“30 Yıllık mesleki hayatımda risk alıp yatırımlar yaparak geleneksel ve dijital medya alanında ilkleri getirmeye gayret ettiğimiz memleketimize daha faydalı olmak adına talip olduğumuz bu davada ilk günden bu yana elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Tokat dışında daha farklı ve büyük fırsatlar oluşmasına rağmen doğduğumuz topraklarda kalarak aynı kazandan bat yedik, aynı simidi bölüştük. Bu süreçte çok güzel dostluklar edindik. Bu dostluklar; Adaylık düşüncemin şekillenmesinde de etkili oldu ve beni yüreklendirdi.

Zira beklediğimizden çok daha fazla destek gördük…Bu kardeşinize desteklerini esirgemeyen tüm iş arkadaşlarıma, hemşehrilerime ve  dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 

Siyasetin en güzel yanı olan samimiyeti sizlerle bu süreçte bir kez daha görmüş olduk.

Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan nezdinde partimize ve Cumhur İttifakına olan inancımla, her zaman olduğu gibi bugün de sahip çıkarak, elimizden gelen desteği verecek ve  hep birlikte el ele daha güzel bir Türkiye için gayret edeceğiz. Bu vesileyle tüm diğer aday adaylarımızı da kutlar, aday adaylarımıza da seçim çalışmalarında ve sonrasında başarılar dilerim.”