Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Tokat İl Koordinatörü Evren Giden, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, tüm vatandaşların oy kullanmaya gitmeleri gerektiğini söyleyerek, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi. 

Giden açıklamasında, "Türkiye'nin demokratik sürecinde önemli bir dönemeç olan 28 Mayıs seçimleri yaklaşıyor. Bu seçimler, demokrasimizin temel taşlarından biri olan seçme ve seçilme hakkımızın en değerli ifadesidir. Bu nedenle, sizleri demokratik haklarınızı kullanmaya, oy verme sorumluluğunu yerine getirmeye davet ediyorum. Sandığa gitmek, vatandaşlık görevimizin bir gereğidir ve demokratik sürecin işleyişini sağlamak için son derece önemlidir. Oyunuzu kullanarak, ülkemizin geleceğine şekil verme fırsatını elde edeceğiz . Bu seçimlerde sizinle birlikte hep birlikte güçlü bir demokrasi inşa etmek için adımlar atacağız" dedi. 

2'nci Tur için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Giden, "Sokaklardayız. Kapı kapı geziyoruz. Kadınlarımızla, gençlerimizle buluşuyoruz. İnsanlara dokunuyoruz. Halkımızda umutlar tükenmedi. Umutları yeşertmeye devam ediyoruz. Sandığa gidin ama mutlaka gidin. Herkesi de sandığa gitmeye ikna edin. Biz kazanacağız. Hak, hukuk, adalet kazanacak. Vazgeçmiyoruz, biz kazanacağız, Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak" dedi.