Programlarda konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Anadolu’nun Müslümanların kutup yıldızı ve mazlum milletlerin sığındığı bir liman olduğunu söyledi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemine değinen MHP’li Yücel Bulut, “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Türkiye büyük bir hesaplaşma ile karşı karşıya bulunuyor. Bu sadece bir seçim değil, aynı zamanda bin yıldır bu topraklarda yaşayan evladı olmakla iftihar ettiğimiz bu aziz milletin varlık yokluk mücadelesidir. Dolayısıyla burada sizlere şunu özetlemek istiyorum. Bu ülkede Türk milletinin birliğinin ve beraberliğinin sembolü olan Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan alaşağı etmek istiyorlar.
Onun yerine bu devletin sevk ve idaresini, bu devletin anahtarını PKK ile beraber milletvekili listesi hazırlayanlara vermek istiyorlar. Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapmak için sabırsızlanıyorlar. Ülkemizi bölmek istiyorlar. Bu şer ittifaka müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Türkiye’nin kuşatılmak istediğini örneklerle anlatan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “14 Mayıs’a kadar vatan nöbeti tutacağız. Gece gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizi yalnız bırakmayan bizi sahipsiz bırakmayan Cumhurbaşkanımızı gelin hep birlikte en yüksek oy oranı ile tekrar seçelim. Dünyaya meydan okuyalım. Terör örgütlerine gereken cevabı verelim. Türkiye ve Cumhurbaşkanına yapılan kuşatmada yalnız bırakmayan Devlet Bahçeli’yi ve onun partisi Milliyetçi Hareket Partisini de sahipsiz bırakmayalım.  MHP bu ülkenin çimentosudur. Sandığa gideceğiz bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Milliyetçi Hareket Partisine vereceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kızkayası ve Arabören köylerindeki programlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Programlar gece geç saatlere kadar devam etti.