Haber-Fotoğraf: Fatih Kılıç 

Yazar Ayhan Diril'in "Walk İn My Shoes (-Kendini Benim Yerime Koy- Ayakkabılarımda Yürü)" şiir kitabı için tanıtım ve imza günü tertip edildi. Ayrıca yazar SÜLEYMAN ERKAN için de aynı gün ve ortamda "Heybemdekiler" ve "Balıbey" kitapları için tanıtım ve imza günü tertip edildi.

TEKMED Başkanı Müslim Kaçmaz’ın davetiyle Tokat Kent Konseyi Salonunda bir araya gelindi. Yazarlar Ayhan Diril ve Süleyman Erkan’ın imza günü için davetliler geldiğinde keşkek ikramı ve müzik dinletisi de günü renklendirdi.

İngilizce Öğretmeni Ayhan Diril, İngilizce çıkardığı şiir kitabının kapağında şu bilgileri aktarıyor:

“Ayhan Diril'in yazdığı "Ayakkabılarımda Yürü", ilhamlarla dolu iç dünyanızın gizli kalmış kapasitesini keşfetmenizi sağlayacak, özgür üslupta şiirlerden oluşan bir derleme. Sadece et ve kemikten değil, aynı zamanda duygulardan da oluşuyoruz. Bizi benzersiz kılan da bu. Duygular zihnimizde saklı kalmamalı, kendi tarihimizi yazmak için kağıda dökülmelidir. Bu kitabın size gizli gücünüzü keşfetmeniz ve benzer duyguları yaşamınız boyunca yaşadığınızı fark etmeniz için yeni bir ufuk getirmesini diliyorum. Bu şiirlerde insan, dostluk, aşk, özlem, ayrılma, inanç, doğa sevgisi, hayvanlar ve ölüm gibi hayata dair farklı görüşleri gözlemleyeceksiniz. Unutmayın ki hayatınız sizin kendi şiirinizdir. (İngilizcesi: Walk İn My Shoes written by Ayhan Diril, is a collection of free style poems that might tempt you to discover the hidden capacity of your inner world full of inspirations. we are not only formed of flesh and bone, but also of feelings. This is what makes us unique. Feelings should not be kept hidden in our minds, but put on paper to write our own history. I wish this book brings you a new horizon to discover your hidden power and realize that you have experienced similar feelings durşng your life. In these poems you will observe different views of life such as people, frendship, love, missing, leaving, belief, love of nature, animals and death. remember that your life is your own poetry.)