Tokat Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım’da 27 Mart tarihinde tedavisine başlanan ve 19 Nisan tarihinde taburcu edilen 11 yaşındaki Elif Naz Eser, evine gittikten sonra yazdığı duygu yüklü mektubunu hastanedeki hemşire ve doktorlara ulaştırdı.

“ELİF NAZ DAŞ GİBİ DİYİN, SİZİ HİÇ UNUTMUYCAM”

            “Tokat’ta doğmuş ama aslen Erzurumlu olan Elif’den Mektup var.” yazılı kapakla hissiyatlarını kağıda döken Elif Naz Eser kaleme aldığı mektubunda “Sevgili hemşire ablalarım ve abilerim. Size çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı ödeyemem. Doktor amcaya selamımı söyleyin ve diyin ki Elifnaz daş gibiymiş, her şeyi yiyomuş diyin. Kalın da giyiniyorum. Kısacası kendime bakıyorum. Beni unutmayın, hakkınızı helal edin. Ben sizi hiç ama hiç unutmuycam. Not: Ordaki hastalara Allah şifa versin. Sizi çok seven Elif.” diye mektup yazdı.

MEKTUBU ULAŞINCA…

            11 yaşındaki Elif Naz Eser’in mektubunun ulaştığı Tokat Yoğun Bakım’da görevli hemşireler kelime kelime okudukları mektuptan ötürü hem duygusallaştılar hem de mutlu oldular. Sağlık sıhhatle hastaneden taburcu olmasının kendileri için en güzel mutluluk vesilesi olduğunu vurguladılar, bundan sonraki yaşamında da sağlık ve mutluluk dilediler.