Reşadiye ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Tokat Kimyasal Gübre A.Ş. fabrikası, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçenin hayırsever iş insanı ve aynı zamanda Tokat Kimyasal Gübre A.Ş. Genel Müdürü olan Cevdet Bayram, yaptığı açıklamada 25 Ağustos Cuma günü Reşadiye ilçesinde gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet Şöleni'ne dikkat çekti.

Cevdet Bayram, açıklamasında etkinlikle ilgili olarak 25 Ağustos Cuma günü Reşadiye ilçesinde gerçekleştirecekleri Toplu Sünnet Şöleni'nde, 30 çocuğun erkekliğe ilk adımını atacağını belirtti. Toplumun önemli günlerde bir araya gelmesinin, birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemini vurgulayan Bayram, ailelerin ve erkek çocukların hayatında sünnetin inanç ve kültürel anlamda özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Tokat Kimyasal Gübre A.Ş. olarak düzenleyecekleri bu program ile çocukların yüzlerindeki sevinci görmek ve mutluluklarına tanıklık etmek için bu adımı attıklarını belirten Genel Müdür Cevdet Bayram, "Çocuklarımız bu şehrin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.