28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Tokat Milletvekili olmak için müracaat eden isimlere Hüseyin Yıldırım da eklendi. 2014-2019 yılları arasında Erbaa Belediye Başkanlığı yapan Ecz. Hüseyin Yıldırım 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde Ak Parti’den Tokat Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu bugün yaptı.

Ak Parti Tokat İl Başkanlığı’na ailesiyle gelip adaylık başvurusunu İl Başkanı Cüneyt Aldemir'e teslim eden Hüseyim Yıldırım sosyal medya hesabından "tarihi bir seçimin arefesindeyiz." İfadesiyle başlayıp şunları yazdı:

"Bu seçim ülkemizin ve milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde elde ettiği kazanımların devam ederek büyümesine şahitlik edeceğimiz “Türkiye Yüzyılı” seçimidir.

Bölgesinde güçlü, yarınlarına güvenle bakan Türkiye ,ülkemizin cennet parçası ,doğduğum ve doyduğum şehrimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için Ak Partimizden Tokat Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

“Başlasın Türkiye Yüzyılı, Yarın Değil Hemen Şimdi” diyerek milletin yolunda, milletimizle yan yana Ak Kadroların, Cumhur İttifakının, teşkilatlarımızın heyecanını paylaşıyor, seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”