Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi? Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi?

YouTube'da yayın hayatına başlayan "Konuşanlar" programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya, daha sonra Acun Ilıcalı anlaşarak programını Exxen’e taşımıştı.  

Komedi programı 'Konuşanlar' ile ünlenen Hasan Can Kaya, evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan Kaya'nın omzunda kırıklar olduğu tespit edildiği ve acil olarak ameliyata alındığı  kaydedildi.  

Turnesi ertelendi

Hasan Can Kaya ameliyatın ardından istirahat amaçlı birkaç gün hastanede kalacak. Kaya’nın 24 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ve biletleri günler öncesinden tükenen ABD turnesinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.  Sağlık durumuyla ilgili sevenlerini üzen Hasan Can Kaya, sosyal medyadan henüz bir paylaşım ve açıklama yapmadı.   Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Kaya, birkaç gün hastanede istirahat edecek.