Hindistan'da motosiklet turu sırasında 'yedi erkek tarafından tecavüze uğrayan' bir seyahat fenomeni, saldırıya uğradıklarında kendisinin ve kocasının 'öleceğini' düşündüğünü söyledi. Peki, Hindistan'da toplu tecavüze uğrayan İspanyol motosikletçi Fernanda kimdir, instagram adresi ne, olay nasıl oldu? işte detaylar...

Hindistan'da toplu tecavüze uğrayan İspanyol motosikletçi Fernanda kimdir?

28 yaşındaki Fernanda ve 63 yaşındaki kocası Vicente, Hindistan'ın Jharkhand kentinde geceyi geçirmek üzere kaldıkları sırada çadır kurarken bir çetenin saldırısına uğradıklarını iddia ettiler.

İspanyol motosikletçi Fernanda instagram adresi ne?

İspanya ve Brezilya çifte vatandaşı olan fenomen Fernanda, @fernanda.4ever adlı yaklaşık 950 bin takipçili Instagram hesabında paylaştığı videoda olayın dehşet verici ayrıntılarını ortaya çıkardı.

Yüzünde morluklar bulunan fotoğrafta takipçilerine şunları söyledi: “Yüzüm böyle görünüyor ama beni en çok üzen şey bu değil. Öleceğimizi sanıyordum. Allah'a şükür hayattayız. Bizi dövdüler, soydular ama asıl amaçları bana tecavüz etmekti.”

Motosikletle dünya çapındaki yolculuklarını belgeleyen ikili, iddiaya göre saldırıya uğradıklarında Hindistan'dan Nepal'e doğru seyahat ediyorlardı.

Geceyi Hindistan'ın Jharkhand şehrinin Dumka bölgesinde geçirdikleri ve burada çadır kurdukları bildirildi.

Fernada bundan sonra 'yedi erkek' tarafından tecavüze uğradığını ve kocası Vicente'nin de 'vahşice dövüldüğünü' söyledi.

TFF 2. Lig'de Play-Off'a Kalan Takımlar Belli Oldu TFF 2. Lig'de Play-Off'a Kalan Takımlar Belli Oldu

Hindistan'da toplu tecavüze uğrayan İspanyol motosikletçi Fernanda'nın eşi Vincente  kimdir?

Hindistan'da toplu tecavüze uğrayan İspanyol motosikletçi Fernanda'nın 63 yaşındaki Brezilyalı eşi Vincente de sosyal medyaya içerik üretiyor ve instagramda @vueltaalmundoenmoto adıyla yaklaşık 326 bin kişinin takip ettiği bir hesaba sahip. Vincente ile ilgili sosyal medyada dolaşan bir video ise kulanıcıları şok etti. Videoda Fernanda'nın eşi Vicente'ye Hindistan polisi tarafından tecavüzün özrü olarak 1 milyon Rupi verildiği iddia edildi.