Tokat'ta yakalanan 4 FETÖ zanlısı serbest bırakıldı! Tokat'ta yakalanan 4 FETÖ zanlısı serbest bırakıldı!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşanan acı bir olayla, terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit düşen Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin dramı yürekleri dağladı. Peki, Hulusi Elçi kimdir, kaç yaşında, nereli? Şehit Tabip Teğmen Hulusi Elçi eşi kim? İşte detaylar...

Hulusi Elçi kimdir?

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği sızma ve saldırı girişimi sonucunda bir askerimiz şehit düştü. Şehit olan kahramanımız, Tabip Teğmen Hulusi Elçi idi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileği iletilmiştir.

Şehidin ailesine acı haber, Bingöl'deki Yenişehir Mahallesi'nde oturan dedesi Çerkez ve babaannesi Hayriye Elçi'ye ulaştırıldı. Evlerine Türk bayrağı asılan şehidimizin annesi Hatice Elçi'nin Umre'de, babası Burhan Elçi'nin ise yurt dışında olduğu öğrenildi.

Şehit Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin vatanına ve milletine olan bağlılığı, ülkenin güvenliği için gösterdiği fedakarlık ile hatırlanacaktır. Bu olay, terörle mücadelede verilen mücadelenin zorluklarını bir kez daha gözler önüne sermektedir.