İSTANBUL (AA) - İdealmod & İdealev'e, deprem bölgesindeki çalışmalarından dolayı Kocaeli Valiliği'nce teşekkür belgesi verildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İdealmod & İdealev, deprem bölgesine yardım amaçlı gönderdiği prefabrik yapılarla Kocaeli Valiliği'nden teşekkür belgesi aldı. Şirket, Hatay bölgesinde 100'den fazla kişiye yaptığı prefabrik evlerin yanı sıra prefabrik banka şubeleri ve okulların da inşasını gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İdealmod Yönetim Kurulu Başkanı Emre Metin, prefabrik evlerin hem hızlı inşa edilebilir hem de ekonomik olması sebebiyle sıkça tercih edilmeye başlandığını bildirdi.

Metin, "Prefabrik yapı çözümleri hem zaman hem de maliyetten büyük tasarruf avantajı sunuyor. Bizler deprem bölgesinde kısa zamanda hazır hale getirdiğimiz prefabrik evler, prefabrik okullar, prefabrik banka şubeleri ile bölgede yaşamın hızlı bir şekilde başlaması için elimizden geldiğince gayret gösterdik." ifadelerini kullandı.

Emre Metin, toplam 15 bin metrekare olan bu prefabrik yapıları 90 gün gibi kısa bir zamanda tamamladıklarını anımsattı.

- "İdealmod olarak dünya markası olma yolunda çalışıyoruz"

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Türkiye’de üretilen diziler, 500 milyona yakın bir nüfus tarafından izleniyor" TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Türkiye’de üretilen diziler, 500 milyona yakın bir nüfus tarafından izleniyor"

İdealmod Yönetim Kurulu Başkanı Emre Metin, deprem bölgesinin yeniden hayat kazanması için konutlar kadar okulların da önemli olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Halk arasında prefabrik yapı denildiğinde akla ilk olarak ev gelse de bu yapıların kullanım alanı oldukça geniş. Bizler beklentilere göre prefabrik ofis, prefabrik banka, duş, tuvalet, yemekhane, yatakhane hatta hastane üretimi yapıyoruz. Prefabrik yapılara ihtiyaç her geçen gün katlanarak artıyor. Bizde İdealev & İdealev olarak prefabrik evlerin fiyatlarını ve teknik bilgileri şeffaf bir şekilde göreceğiniz prefabrikevim.com'u sizlerin huzuruna sunduk. Prefabrik yapılarda üretim hattımızı güçlendirerek İdealmod olarak dünya markası olma yolunda çalışıyoruz."