Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği yönetim kurulu tarafından alınan kararla, 03 Mart 2024 Pazar günü akşamı İstanbul Bahçelievler’de bulunan Yol Üstü Düğün Davet Salonunda Eğitime Destek gecesi yapıldı. Geçenin sunumunu usta sunucu Aydın Evlin yaparken davetlilere Tokat yöresi keşkeği ikram edildi. Yoğun katılımın olduğu geceye kadınların ilgisinin yanında siyasi, STK temsilcileri ve iş insanlarının yoğun katılımı gözlendi. Eğitim gören kız çocuklarına destek için gecede çeşitli çekilişler yapılırken Tokat yöresi motifli bir heybe açık artırma yoluyla satıldı.

Geçenin açılış konuşmasını yapan dernek Başkanı Gülderen Ertuğrul yeni kurdukları derneğin amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsetti. Amaçlarının İstanbul’da yaşayan Tokatlı kadınlar arasında bir iletişim köprüsü kurmak olduğunu söyleyen Ertuğrul “bu gece eğitime destek için bir araya geldik emeği gecen tüm eğitim gönüllülerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz.” dedi.

Geçenin sanatçıları Temel Kaya, Tokatlı Özgül Bacı, Fadime Dalkılıç, İlkay Koç, Necati İşbilir, Deniz Eymur ve Ufuk İskender söyledikleri türküler ile geceye renk kattılar.