İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Menteşe’den ziyaret! 

Huzur Şehri Tokat yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor Huzur Şehri Tokat yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor

İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Şeref Menteşe, seçim çalışmaları kapsamında Tokat Hürsöz Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uluözlü’yü ziyaret etti.  
        31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri kapsamında İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Şeref Menteşe, seçim çalışmalarını hızlandırarak seçmenle buluşmaya devam ediyor. 

"Her kesim taşın altına elini koyacak"

Tokat Hürsöz Gazetesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Şeref Menteşe yaptığı açıklamada, “Ben birinci hedefe şunu koydum, Tokat’ta insanlar Tokat’ın sorunlarını konuşsunlar. Birinci hedefim buydu, bunu yakaladık, süreç içerisinde konuşulacak konuları biz belirleyeceğiz dedik, birinci hedefimiz buydu. İkinci hedefimiz Tokat’ın jeolojik haritası oluşturulacak. Tokat’ta yüzde yüz bir kentsel dönüşüme gidilmeli. Tokat kentsel dönüşümü gerçek anlamda doğru yaparsa trafiği çözmüş olacak. Ben Belediye Başkanı olursam, benimle beraber; sağcısı, solcusu, alevisi, sünnisi dindarı, ateisti, bunların hepsi olacak. Birlikte ıslandığımız birlikte üşüdüğümüz, bir afette de birlikte öleceğimiz şu Tokat’ta öncelikle birlikte yaşamayı ve birlikte idare etmeyi öğreneceğiz. Her kesim bu taşın altına elini koyacak. Biz Tokat’taki sorunların çözümünün ne kadar basit olduğunu anlatarak değil, yaparak göstererek ortaya koyacağız.  İlkesel olarak bir duruşum var. Benim belediye meclis üyelerimin içerisinde bir tane müteahhit olmayacak. Millet neyi layık görürse başım gözüm üstüne. Allah bize okumayı emretmiş ama biz, ben bilirim mantığıyla gidiyoruz. Şuan doğaya meydan okuyoruz, ilimin ışığından şaştık. Bütün vatandaşlardan rica ediyorum bizi eleştirin böylece Tokat gelişsin. Eleştirmediğiniz bir Şeref, ne kadar dünyayı görmüş olursa olsun, ne kadar eğitimli olursa olsun zaman içerisinde körleşir ama katkı sağlansın biz buradayız. Hizmeti birlikte vereceğiz, birlikte yaşayacağımız alanlarda herkesin söz hakkı olsun.” Dedi.