Kanal D'de  yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Tekin karakteri ile hafızalara kazınan genç oyuncu Onur Bay,  Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yetenekli oyuncu Bay, dizide Levent'in erkek kardeşi Bülent rolünü oynayacak.   Peki  Onur Bay kimdir? İşte detaylar...

Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda kim var? 

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Halil İbrahim Ceyhan, Furkan Palalı ve Devrim Yakut'un paylaştığı Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosuna yıllarca Arka Sokaklar dizisinde rol alan Onur Bay katıldı.

 NOW TV'nin iddialı dizisinin kadrosuna dahil olan Onur Bay, yeni rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Onur Bay, dizide Furkan Palalı'nın oynadığı doktor Levent'in kardeşi Bülent'e hayat verecek.

Zeytin Ağacı 2. sezonu ne zaman? Zeytin Ağacı 2. sezonu ne zaman?

Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini canlandıran Onur Bay, daha sonra ise “Son Yaz ve Kaçış” projelerinde yer almıştı. 

Onur Bay kimdir? Kaç Yaşında?

Onur Bay 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde tamamladı. 2005 yılında ilk kez Köpek adlı dizide rol alarak oyunculuğa adım attı. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisiyle kariyerine devam etti. Dizi başladığında henüz çocuk oyuncu olan Onur Bay, 15 yıl boyunca yer aldığı proje ile adını geniş kitlelere duyurdu.  Ardından 2010 yılında ilk Sinema filmi deneyimi olan ‘’Çakallarla Dans’’ projesinde rol aldı. Dublaj yeteneğiyle de bilenen genç oyuncu, birçok reklam filminin sesi olmuştur. Bekar olduğu bilinen oyuncu, 1.80 boyunda ve balık burcudur.

 Rol aldığı diziler:

•    Köpek
•    Arka Sokaklar
•    Son Yaz
•    Kaçış

Filmler: 
•    Çakallarla Dans