Soğuk kış günlerinde sizi saracak, sıcaklığını hissettirecek ve unutulmaz bir iz bırakacak parfümlerle dolu bir sezonun ortasındayız. Kış ayazında sıcacık hissettiren ve ruhunuza bir güneş dokunuşu yapan 5 özel parfümü sizin için derledik.

Louis Vuitton - Nuit de Feu:

Çölün mistik atmosferini şişesine hapsetmiş olan Nuit de Feu, tütsü notalarının başrolde olduğu bir parfüm. Odunsu ve baharatlı notalarla bütünleşen hafif limon aroması, duyuları alevlendiren bir deneyim sunuyor.


Bottega Veneta – Illusione:

Toprak notaları taşıyan yeşil incir yaprağı, portakal çiçeği ve kremsi cumaru özleriyle zenginleşen Illusione, Bottega Veneta'nın sıcak ve çağdaş imzasını taşıyor. Şişesiyle bile sıcaklık veren bu parfüm, soğuk kış günlerinde sizi sarıp sarmalıyor.


Byredo - Slow Dance:

Tatlı vanilya notalarıyla başlayan Slow Dance, odunsu ve ferah notalarla bütünleşerek sezonun en trend koku miksini sunuyor. Paçuli, geranium ve menekşe notalarıyla sofistike bir imza bırakarak dikkat çekiyor.


Roberto Cavalli - Signature Golden Anniversary Intense:

Roberto Cavalli, 50. yılını özel bir parfümle kutluyor. Fındık notaları ile saf portakal çiçeği esansını bir araya getiren Signature Golden Anniversary Intense, zengin, sıcak ve bağımlılık yaratıcı bir deneyim sunuyor.


Mes Bisous - One Night Only:

Sandal ağacı ve derinin mükemmel uyumunu sunan One Night Only, kakule, menekşe yaprağı, iris ve papirüs notalarıyla odunsu ve gizemli bir atmosfer yaratıyor. Alışılmışın dışında bir parfüm arayanların beklentilerini karşılıyor.


Bu parfümler, soğuk kış günlerinde sıcak bir atmosfer yaratmak ve günlük hayatınıza bir dokunuş katmak isteyenler için ideal seçenekler. Hangi parfümün sizin için en uygun olduğunu seçmek için, bu özel parfümleri denemenizi öneririz.