Haber-Foto: Mustafa Işık (Özel Haber)

Kızılay Tokat Şube Başkanı Osman Duru, 2024 yılı Kurban Bayramı organizasyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Duru, bu yıl yurtiçi ve yurtdışında toplam 3.8 milyon kişinin kurban bereketinden yararlanacağını belirtti. Kızılay Modeli ile kurban etlerinin kavurma konservelerine dönüştürüldüğünü ve bu sayede yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bereket katıldığını vurguladı.Kızılay Tokat Şubesi'nden 2024 Kurban Organizasyonu (2)Duru, Tokat ilinde de önemli çalışmalar yapıldığını ifade ederek, "Bu kapsamda ilimizde yıllık 3000 aileye kurban payı Kızılay tarafından ulaştırılıyor," dedi. Kurban bağışları için Tokat Merkezde Yeraltı Çarşısı üzeri, Novada Karşısı ve Hıdırlık Köprüsü'nde bağış stantlarının kurulduğunu belirten Duru, ayrıca il merkezinde ve Kızılay.org.tr Kızılay'ın resmi internet sitesi üzerinden de bağış yapılabileceğini duyurdu.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'nin KIZILGÜLLERE VEFASI MHP LİDERİ BAHÇELİ'nin KIZILGÜLLERE VEFASI

2024 yılı için belirlenen kurban bedel fiyatları da açıklandı. Buna göre, yurtiçi ve Gazze için kurban bedeli 11.750 TL, yurtdışı için ise 4.300 TL olarak belirlendi.

Kızılay'ın bu önemli organizasyonuyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında ihtiyaç sahiplerine destek olunması hedefleniyor.

Editör: Mustafa Işık