Prens William ve Prenses Kate Middleton, evliliklerinin yıl dönümünü özel bir şekilde kutladı. Peki Kraliyet çiftinin 13. evlilik yıl dönümü neden gölgelendi? İşte detaylar... 

Prens William ve Prenses Kate, Nisan 2011'de Westminster Abbey'de gerçekleştirdikleri görkemli düğün töreniyle dünya evine girmişlerdi. Bu yıl, evliliklerinin 13. yıl dönümünü kutlayan çift, Prenses Kate'in sağlık durumu nedeniyle zorlu bir dönemden geçiyor. Prenses Kate, kanser tedavisi görüyor ve bu süreçte özel hayatının gizliliğini korumak istiyor. Bu durum, çiftin şimdiye kadar karşılaştıkları en büyük zorluk olarak nitelendiriliyor. Prens William ise bu zor zamanlarda eşi Kate'e destek olmaya devam ediyor.   

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden gözaltına alındı? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden gözaltına alındı?

Kraliyet çifti için mutluluk dileyen paylaşım!

William ve Kate’nin, evliliklerinin Yıldönümü olması sebebiyle  Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesabından Kraliyet çifti için mutluluk dileyen bir paylaşım yapıldı.  Prens William ve Prenses Kate Middleton, evliliklerinin yıl dönümünü özel bir şekilde kutladı. Kensington Sarayı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, çiftin düğün gününe ait daha önce hiç yayımlanmamış bir fotoğrafı yer aldı. Bu özel ve anlamlı fotoğraf, William ve Kate'in düğünlerinden seçilmiş bir karenin fotoğrafı, kraliyet hayranları tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.