MasterChef şampiyonu kim oldu? Tahsin mi Esra mı Kazandı? 

MasterChef şampiyonu kim oldu? TV8 ile MasterChef kim kazandı, All Star birincisi Tahsin mi Esra mı oldu? TV8 ekranlarında 7 Ocak 2024 Pazar günü  yayınlanan MasterChef 2023 All Star yarışmasında  finalistler Tahsin ve Esra, 2023 All Star sezonu şampiyonu olmak için kıyasıya yarıştı.  Peki 7 Ocak MasterChef şampiyonu kim oldu, kim kazandı?İşte MasterChef şampiyonu kim oldu, kim kazandı sorularının yanıtları. 
 
2023 MasterChef All Star şampiyonu 

TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef 2023 All Star'ın finali 7 Ocak 2023 Pazar günü yapıldı. Finalde yarışan Tahsin ve Esra şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başında en başarılı tabağı hazırlamak için mücadele etti. 
2 finalist hazırladıkları yemekleri jüri şeflerin tadımına sundu. 

MasterChef finali ilk oyununda yarışmacıların elde ettikleri puanlar kaç oldu? 

1. OYUN

Esra: 22,5

Tahsin: 21 

 Final oyununun ilk etabı 1,5 puan farkla Esra'nın üstünlüğünde tamamlandı. Final oyunu ikinci etabında jüri şeflerden en fazla puanı alabilmek için Esra ve Tahsin bir kez daha tezgaha geçti. Final oyunu ikinci etabında şeflerin değerlendirmesi sonrasında finalistlerin aldıkları puanlar kaç oldu? 

2.OYUN

Esra: 44,5

Tahsin: 42,5

MasterChef 2023 All Star sonuncu final oyununda Tahsin ve Esra şampiyonu belirleyecek oylama için yemeklerini hazırladı.  Tüm oyunlar sonunda toplamda en fazla puana sahip olan yarışmacı 2023 MasterChef All Star kazananı oldu.  Finalistlerin 3. oyunda aldığı toplam puan kaç oldu? 

3.OYUN

Esra: 69,5

Tahsin: 66,5 

MasterChef şampiyonu olan yarışmacı toplamda en yüksek puanı alan Esra oldu.