Filistin'de başlattıkları yardım kampanyasının yanı sıra Afrika, Yemen ve Afganistan'da bulunan yetim okullarına desteklerini sürdürdüklerini açıklayan Merhamet Teşkilatı Tokat İl Başkanı Selahattin Alaçam, yardım faaliyetleri kapsamında gıda, battaniye, su, çadır, un ve sıcak yemek dağıtımları gerçekleştirdiklerini, Ramazan dolayısıyla 2000 kişiye iftar verildiğini ve bu etkinlikleri sürdürmeyi planladıklarını söyledi.

 "İftar programları düzenleyeceğiz"

Alaçam, "Değerli dostlarımız, Afrika, Yemen ve Afganistan'da bulunan yetim okulumuzda yapılan yardımlarımızın yanı sıra, bu bölgelerde de iftar programları düzenleyeceğiz. Ancak önceliğimiz, Gazze ve Batı Şeria'daki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaktır" dedi.

Tokat’ta belirlenen ihtiyaç sahiplerine yardım!

Afrika ve Afganistan'da su kuyusu, adak, akika, şükür, şifa ve sadaka kurbanları kestiklerini ve Tokat’ta belirlenen ihtiyaç sahiplerine giyim ve gıda yardımları yaptıklarını belirten İl Başkanı Alaçam, “Merhamet Teşkilatı olarak Filistinde ilk günden beri gıda,battaniye, su,çadır yardımlarımızın yanında şu anda un ve sıcak yemek dağıtımlarımız yapılmaktadır. Ramazan dolayısı ile 2000 kişiye iftar verdik ve devam edeceğiz sizlerin desteğiyle.Değerli dostlarımız ayrıca Afrika, Yemen ve Afganistan’da bulunan yetim  okulumuzada yardımlar gönderiyoruz ve bu bölgelerdede iftar programlarımız olacak ama önceliğimiz Gazze ve Batı Şeria olacaktır. Afrika ve Afganistan’da su kuyusu, adak, akika, şükür, şifa ve sadaka kurbanlarınızı kesiyoruz Tabi ilimizdede kestireceğiniz adak ve akika kurbanlarınızı  tespit ettiğimiz ihtiyac sahiplerine  yine sizlerin desteği ile gerek giyim, gerek gıda yardımlarımız yapılmaktadır.Teşkilatımız 24 saat hizmetinizdedir.Bu sebeple Ramazan ayının hayırlar getirmesini, sağlık, huzur ve savaşsız bir dünya getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum. Allah gönlünüze göre versin Allah kabul etsin. Bağışlarınızı bekliyoruz inşallah.” Dedi.    

Ameliyatsız zayıflatan Dr. Gürkan Kubilay kimdir, CİMS yöntemi nedir? Ameliyatsız zayıflatan Dr. Gürkan Kubilay kimdir, CİMS yöntemi nedir?