Sezer Sezgin: "Bursaspor Basketbol yerli oyuncular için cennet" Sezer Sezgin: "Bursaspor Basketbol yerli oyuncular için cennet"

TFF 3. Lig 4. Grup Play Off 2. Tur ikinci maçında  Muş 1984 Muşspor ile Tokat Belediye Plevne Spor karşı karşıya geliyor. İlk maçı evinde 1-0 kaybeden Tokat ekibi, Muş deplasmanından Final biletini almak için sahada mücadele verecek. Bu önemli maçta MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek ve İl Teşkilatı, Tokat Belediye Plevnespor’un TFF 3. Lig 4. Grup Play Off 2. Tur ikinci maçı tribünden takip ettiler. MHP Tokat İl Başkan Yardımcılarından Ahmet Akcan, Emre Çevirgen ve Selçuk Tezcan Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haydar Duman, MHP İl Yöneticilerinden Hasan Aldır, Tarık Ağca,  Alparslan Tezcan, Fatih Karameşe, Hacı Ahmet Bozlu, Bekir Atılgan, Sefa Petenkaya yanı sıra Tokat Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Cengiz Teker, Bordo-Beyazlı ekibi yalnız bırakmadılar.  

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek ve İl Teşkilatı, Muş Mhp İl Başkanı Osman Yüce ile birlikte Muş 1984 Muşspor - Tokat Belediye Plevne Spor maçını beraber izlediler.

Whatsapp Image 2024 05 10 At 17.00.58Whatsapp Image 2024 05 10 At 16.54.53