Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen karakterini canlandırmasının ardından kendisine sağplantılı olarak aşık olan 15 yaşındaki Kaan Çam onu bulmak için İstanbul'a geldi ve kayboldu. Çam'ın ailesi oğullarını Müge Anlı'da arıyor. Peki, Müge Anlı'daki Farah Zeynep Abdullah olayı ne? Kaan Çam Farah Zeynep'i neden aradı? İşte detaylar...

Müge Anlı'daki Farah Zeynep Abdullah olayı ne?

15 yaşındaki Kaan Çam, Farah Zeynep Abdullah'a olan saplantılı hayranlığı ile ailesini endişelendirdi. Kaan Çam evinden İstanbul'a kaçtı. Kaan'ın anne ve babası, oğullarının ünlü olma ve Farah Zeynep Abdullah'a ulaşma hayaliyle İstanbul'a gittiğini ve kaybolduğunu belirterek yardım istedi. Müge Anlı'nın programına katılan anne ve baba, oğullarının yerini bulmak için umutlarını koruyor.

Kaan Çam Farah Zeynep'i neden aradı?

Görgü tanıklarından biri, Beşiktaş'ta Kaan'ı görürken, Farah Zeynep Abdullah'ı telefonundan aradığını belirtti. Kaan, Farah Zeynep Abdullah'a olan takıntısını gözler önüne sererek, elinde bulunan besteleri bahane ederek kız arkadaşı olduğunu iddia ettiği Farah Zeynep Abdullah'la  buluşmak için kullanacağını ifade etti. Ancak, bu buluşma gerçekleşmedi ve Kaan Çam'ın akıbeti belirsiz.

Kaan'ın son görüldüğü yerdeki görgü tanığı, genç adamın bıyık bıraktığını, büyük görünmeye çalıştığını ve kekemeliği olduğunu aktardı. Kaan Çam'ı İstanbul'un birçok ilçesinde gören görgü tanıkları yayına bağlanmaya devam ediyor. Kaan'ın şu anki durumu ise bilinmiyor. Ailesi ve yetkililer, genç adamın güvenli bir şekilde bulunması için çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyundan, Kaan Çam'ın bulunmasına yardımcı olacak herhangi bir bilgiye sahip olanların yetkililere başvurması isteniyor.