'Sevda Kuşun Kanadında', 'Yer Gök Aşk', 'Bir Zamanlar Çukurova' ve 'Gülcemal' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Murat Ünalmış, kapısına bırakılan hediyeleri çöpe attı. Peki Ünalmış, neden gündem oldu? İşte detaylar...

Dilan Polat duruşmada neden gözyaşlarına boğuldu! Hapis cezası alacak mı? Dilan Polat duruşmada neden gözyaşlarına boğuldu! Hapis cezası alacak mı?

Ünlü Oyuncu Murat Ünalmış  AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Murat Kurum adına kapısına asılan hediyelere ve broşürlere tepki gösterdi.

“Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!"

Ünalmış, Instagram hesabından seçim torbasını çöpe attığı anları paylaşarak, “Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar!" ifadelerini kullandı. 

Oyuncu daha sonra da Hz. Muhammed’in "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan uluslar, çökmek zorundadır" sözünü paylaşarak, "Adaleti çiğnemeyen devlet adamı kaldı mı? Söyleyen söylemiş de dinleyen kim?" yazdı.

İlk bebeğini kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Murat Ünalmış, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Takipçilerini şaşırtan bir paylaşım yapan Ünalmış, kapısına bırakılan seçim torbasını çöpe attı.