Haber-Foto: Mustafa Işık

Muşspor'un başarılı teknik direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere, Tokat Belediye Plevnespor maçında 1-0 kazandığı maçta elde ettikleri avantajın ikinci ayağını almak için takımına çağrıda bulundu. Takımının performansından memnun olan Coşkundere, Cuma günü evlerinde yapacakları maçı kazanarak 3. Tura yükselmek istediklerini belirtti.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı

Tokat Belediye Plevnespor karşısında iyi bir mücadele sergileyen Muşspor'un teknik adamı, rakiplerinin güçlü bir organizasyona sahip olduğunu ancak kendi takımlarının da kendine özgü güçlü yanları bulunduğunu vurguladı. Maçın gidişatından memnun olduğunu dile getiren Coşkundere, taraftarlara keyifli bir mücadele izlettiklerini ifade etti.

Coşkundere, deplasmanda elde ettikleri galibiyetin önemine de değinerek, takımın oyun gücünü her geçen gün geliştirdiklerinde daha iyi olacaklarına inandığını belirtti. İkinci maçta da galip gelerek turu geçmek istediklerini dile getiren teknik adam, her maçın farklı bir dinamiği olduğunu ve bu nedenle farklı stratejiler izleyebileceklerini ifade etti.

Muşspor'un rakibi olan Sebat'ı da dikkatle izlediklerini belirten Coşkundere, rakiplerini analiz ederek ona göre bir oyun planı oluşturacaklarını söyledi. Grubun güçlü takımlarından biri olan Sebat'ın da ciddi bir rakip olduğunu kabul eden teknik adam, ancak bu maçın büyük bir derbi havasında geçeceğini düşündüğünü ekledi.

“Finalde Şampiyon Olmak İstiyoruz”
Muş 1984 Muşspor Ercümend Hülakü Coşkundere, “Sadece avantaj kazandık. Bunun ikinci ayağı var. Cuma günü evimizdeki maçta yine kazanarak biz bu grubun yarı finaline oynayıp inşallah finalde de şampiyon olmak istiyoruz. Tokatspor da iyi, organizasyonları var, kendine ait. Bizim de kendimize ait organizasyonlarımız var. Maç geldi, gitti, geldi, gitti. İyi maç oldu. Bence taraftara da keyif veren bir maçtı. Hatta bir gol az oldu ama pozisyon anlamında hem bizim hem Tokat'ın pozisyonları vardı. Tabii deplasmanda kazanmak ve pozisyonlara girmek bizim için önemli. Oyun gücümüzü geliştirdiğimizde daha da iyi olacağız. İkinci maç Cuma günü inşallah turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bu tür maçlarda herkes herkesi izliyor. Biz de izliyoruz. Ama tabii ki biz Tokat'ı oynadığımız oyunu, belki Sebat’ta oynamayacağız ya da Cuma günü daha başka bir oyun oynayacağız. Çünkü maça göre davranışlar oluyor. Dolayısıyla tabii ki izlenecek. Genel bir fikir oluyor. İşte maçın içindeki küçük detaylar maçın skoruyla alakalı farklılık gösteriyor. Onun için tabii ki izleyecek. Biz de izliyoruz. Biz de Sebat'ı izliyoruz, maçlarını izliyoruz. Sonuçta o da grubu ikinci bitirdi, güçlü bir takım. Ama bu grubun, bu maçın çıkanı büyük derbi oynar. Öyle düşünüyorum.“ dedi.