Haber: Mustafa Işık

Niksar Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 12’inci Grup’ta ilk devrenin son maçını bu hafta sonu tamamlayacak. İlk yarı maçları, 13 haftalık bir süreci kapsarken 14 takım liglere 28 gün ara verecek.

2023-2024 Bölgesel Amatör Lig Sezonu'nun ilk yarı maçları, Niksar Belediyespor'un da yer aldığı 12’inci Grup'ta hafta sonu sona erecek. Bu grupta toplam 14 takım mücadele ediyor. İlk yarı maçları, 13 haftalık bir süreci kapsıyor ve tamamlandıktan sonra liglere 28 gün ara verilecek.

4 ŞUBAT 2024'TE LİGLER YENİDEN BAŞLAYACAK

Ligdeki takımlar, ikinci yarı heyecanına 4 Şubat 2024 tarihinde başlayacaklar. Ekipler, bu arada dinlenip hazırlıklarını sürdürme fırsatı bulacaklar. Niksar Belediyespor, Bartınspor maçıyla ilk yarıyı tamamlayacak. İlk yarıyı, 7 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Bartınspor maçıyla tamamlayacak olan Niksar ekibi, bu süreçte, futbolseverler ve takımlar, yeni yarıya daha iyi hazırlanmak ve başarılarına odaklanmak için bir ara döneme girecekler. İlk yarıyı noktalayacak olan maç, taraftarlar için heyecan verici bir an olacak. Sarı-Kırmızılılar grupta 24 puanla 2'inci sırada yer alıyor.