Bu parfümler, Nisan ayının kendine özgü atmosferini ve ruhunu yakalayan özel seçeneklerdir. Her biri, gününüzü daha canlı ve neşeli hale getirmek için mükemmel bir seçenektir. Bahar mevsiminde taze, hafif ve çiçeksi kokular tercih edilebilir. İşte bu mevsimin tazeliğini ve zarafetini yansıtan Nisan ayının en güzel 5 kadın parfümü...

Burberry Her Blossom

HER Londralı tutumunu maceracı ve cesur ruhu ile somutlaştırıyor.
Bu koku içerisinde İngiliz kıvrımlarına ait iştah kabartıcı gurme notalar yer alır.
Koku, kırmızı ve koyu renkli meyveler, çiçeksi ve odunsu notalar ile aydınlatılmıştır.
Üst notaları kırmızı&koyu meyveler, ahududu, çilek, vişne, böğürtlen, yaban mersini orta notaları çiçeksi dokunuşlar; menekşe ve yasemin akorları alt notaları bağımlılık yapan ve şehvetli; meşe ağacı ile odunsu notalar, amber oluşturur.


Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri

Capri, İtalya'da bir ada; bu parlak ve rahatlatıcı parfümün yatıştırıcı notaları, Capri'nin pastoral manzarasını düşünürken olduğu gibi derin bir uyum hissi uyandırıyor.
Turunç, mandalina ve limon esanslarının kombinasyonu ile rahatlatıcı, parlak bir parfüm hayata geliyor; kakule yoğun aroması, karamelin hafif bir dokunuşu ve miskin şehvetli notaları
Mandalina, limon yağı, kakule, misk

TOGÜ öğrencileri Türkiye Şampiyonu oldu! TOGÜ öğrencileri Türkiye Şampiyonu oldu!


Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy ile bırakın güneş içeri girsin. Daisy tam olarak genç bir ruh: Güneşli, Özgür ve Mutlu...Kuşku bırakmayacak kadar taze ve heyecanlı.Muzip dokunuşlara sahip ferah ve feminen aynı zamanda zahmetsiz çekiciliği simgeleyen modern vintage koku ile tanışın.
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Çiçeksi. Tepe Nota: Yabani Çilek Kalp Nota: Yasemin, Menekşe. Dip Nota: Misk, Beyaz Çam.


Gucci Bloom

Parfümeride ilk kez kullanılan Çin Hanımelisi''nin pudramsı kokusu ile Yasemin tomurcuklarının taze yeşil aroması kokuya imzasını. Sümbülteber ise kokuyu daha şehvet ve daha kadınsı kılıyor!
Kadınların ruhunda çiçek açan özgürlüğün, çeşitliliğin ve canlılığın bir parfümde bütünleşmesi… Gucci Bloom çiçeklere olan tutkudan ortaya çıkan yepyeni bir koku! Sizi çiçeklerle bezeli, bereket ve zenginlikle dolu, uçsuz bucaksız bahçelere götüren cesur bir koku.

House'un yaratıcı direktörü öncülüğünde usta parfümcü alberto morillas tarafından harmanlanmıştır, gucci bloom çiçekler bir bolluk ile dolu gelişen bir bahçe zengin kokusunu yakalayan, bit adı gibi açılmak için oluşturulur. Hayali bir bahçeye takan taşımak zengin koku yaratmak için parfümeride ilk kez kullanılan beyaz olmak mı güney hindistan'da keşfedilen rangoon creeper-Tek çiçek ile kombine sümbülteberi ve yasemin. Koku uygulanan bir gucci etiketli bir bağ bozumu toz pembe gölgede, porselen anımsatan bir lake şişede sunulmaktadır.


Lancôme La Vie Est Belle

Julia Roberts'ın gülümsemesinden ilham alan La Vie Est Belle, yaşamın güzelliğine dair evrensel bir bildiri! La Vie Est Belle'nin kalbi olan Iris çiçeği, üst notalarda siyah frenk üzümü ve armut ile, orta notalarda samim yasemini ve Tunus portakal çiçeği, alt notalarda ise tonka fasülyesi, vanilya ve pralin ile birleşiyor. Bu olağanüstü çiçeksi kokunun kalıcılığı sizi şaşırtacak, gün boyu bu zarif parfümün etkisinden çıkamayacaksınız.