Kobani davası nedir, ne demek? Kobani davasında kimler ceza aldı, nerede oldu? Kobani davası nedir, ne demek? Kobani davasında kimler ceza aldı, nerede oldu?

Ramazan ayı boyunca televizyon ekranlarında özel programlar heyecanla takip ediliyor. Bu programlardan biri olan NOW TV Sahur Sohbetleri, izleyicilere ilginç konular ve konuklar sunuyor. Ancak, bu sohbetlerde yer alan isimlerden biri olan Fatih Savaş, merak konusu haline geldi. Peki, Fatih Savaş kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? işte detaylar...

Fatih Savaş kimdir?

Fatih Savaş, televizyon kariyerine 2013 yılında Kanal 360'ta Ramazan programları ile adım attı. Ardından Tv 8, TRT Diyanet ve Kanal D ekranlarında sahur ve iftar programları sunarak izleyicilerle buluştu. Fox TV'de sahur sohbetleri programı ve Diyanet TV'de "Gençlerle Camide" adlı programı ile gençlerle etkileyici buluşmalara imza attı. Sahur programında solist Hasan Akıntaş ile eşsiz nağmeleriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Fatih Savaş, Erzurum doğumlu olup şu an İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşamını sürdürüyor. 10 Eylül 1981 doğumlu olan Savaş, şu anda 42 yaşındadır. Evli ve iki çocuk babası olan Savaş, hem profesyonel hem de özel hayatında dengeyi başarıyla sağlıyor.