Usta oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan'da evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi süreci devam eden Alço şimdi ise geçireceği operasyon için Ankara'ya gönderildi.  

Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, nereli, ne iş yapıyor? Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, nereli, ne iş yapıyor?

Nuri Alço, yoğun bakımda tedavi görürken operasyon için Ankara'ya sevk edildi.  Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, Eskişehir'deki tedavi sürecinin ardından kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi.

Nuri Alço, Acıbadem Eskişehir Hastanesi'ndeki ilk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi ve tedavisi Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde sürdü. Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan tedavinin ardından hayati tehlikesini atlattı.  Ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.    

Daha önceki yıllarda baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirdiği bilinen Nuri Alço'ya, Ankara'da kalp pili takılacağını belirten eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm" dedi.