Gün geçtikçe popüleritesini arttıran OnlyFans platformunun genç fenomenlerinden Alya Vural, son paylaşımlarıyla merak konusu oldu. Peki, Onlyfans fenomeni Alya Vural kimdir? Alya Vural kaç yaşında, sosyal medya hesabı ne? Alya Vural Mbappe ile birlikte mi? İşte detaylar...

OnlyFans fenomeni Alya Vural kimdir?

19 Nisan 2004 doğumlu olan 20 yaşındaki Arya Vural, doğal güzelliği ve iddialı tarzıyla sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşıyor.

Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki

Alya Vural sosyal medya hesabıo nedir?

@zeydcarey adlı Instagram hesabında  329 bin takipçisi bulunan genç fenomen, özellikle OnlyFans platformunda sunduğu içeriklerle dikkat çekiyor.

Son zamanlarda, Paris Saint Germain ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Kylian Mbappe ile tatil yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Vural'ın takipçi sayısında büyük bir artış yaşandı. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Vural, bu tür dedikodulara rağmen sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşımlarını sürdürüyor ve takipçi kitlesi sürekli olarak artıyor.

Alya Vural'ın bazı kesimler tarafından hoş karşılanmayan platformdaki üye sayısı her geçen gün artıyor. Vural instagram hesabından da müstehcen sayılabilecek içerikler paylaşıyor.