AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tokat ziyareti öncesinde halkı selamladı.  Zengin, beraberinde Cumhurbaşkanı'yla şehre selam getirdiklerini belirterek, "Sizlerin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Hoş geldiniz" diyerek konuşmasına başladı.

Ramazan gününde oruçlu olduklarını ifade eden Zengin, dualarla vatandaşları selamladı ve Tokat'ın özünden aldığı önemli değerleri vurguladı. Vatan sevgisi, insan sevgisi ve barışın önemine dikkat çeken Zengin, AK Parti'nin Tokat'a olan bağlılığını vurgulayarak, "Her yerde Tokat'ın insanlarının samimiyetini, kültürünü ve yemeğini gördüm. Türkiye'nin geleceği için bu yerel seçimlerde Tokat'ta da AK Parti'nin galip gelmesi önemli" dedi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine  davet! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine davet!

Zengin, Türkiye'nin geleceği için destek çağrısı yaparak, Cumhurbaşkanı'nın daha güçlü bir Türkiye için desteklerini istediğini belirtti. Tokatlıların desteğiyle Türkiye'nin daha ileriye gideceğine inandığını ifade eden Zengin, AK Parti'nin hizmet anlayışının sadece Tokat'ta değil, tüm ülke genelinde devam edeceğini vurguladı.