Haber: Mustafa Işık

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençleri sporla buluşturma ve beden sağlığını destekleme amacıyla düzenlediği "1. Sokaklar Bizim 5x5 Futbol Gençlik Kupası" heyecanı sona erdi. Uzunburun’daki Deplasman Halı Sahasında düzenlenen turnuvada 4 takımın kıyasıya mücadelesiyle şampiyon belirlendi.

Tokat Belediye Plevnespor, 26 Mayıs Pazar günü oynanan final maçında Tokat Gençlik ve Spor Kulübü'nü 6-3 yenerek kupanın sahibi oldu. Bu zafer, Tokat'ı Karabük’te düzenlenecek olan Karadeniz Bölge Finallerinde temsil etme hakkını kazandırdı.Plevnespor, 5X5 Futbol Gençlik Kupası Şampiyonu Olarak Karabük’te İlimizi Temsil Edecek (3)Takımın başarısında emeği geçen oyuncular Alim Demirel, Ömer Faruk Damlıyurt, Beşir Emir, Hüseyin Güler, Mert Gürer, Batuhan Doğan, İbrahim Kaan ve Takım Kaptanı Yusuf Geler, gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti.

Cingöz: “Taraftarlarımıza Yakışır Bir Takım Yaratıp Onları Mutlu Etmek İçin Çok Çalışacağız” Cingöz: “Taraftarlarımıza Yakışır Bir Takım Yaratıp Onları Mutlu Etmek İçin Çok Çalışacağız”

Teknik Sorumlu Sinan Çelik önderliğindeki Tokat Belediye Plevnespor, 25-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Karabük’te gerçekleşecek olan Karadeniz Bölge Finallerinde Tokat ilini gururla temsil edecek.Plevnespor, 5X5 Futbol Gençlik Kupası Şampiyonu Olarak Karabük’te İlimizi Temsil Edecek (2)Plevnespor, 5X5 Futbol Gençlik Kupası Şampiyonu Olarak Karabük’te İlimizi Temsil Edecek (1)

Editör: Mustafa Işık