Salih Demir: "(Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı) Ben şike iddiası demiyorum, burada şike vardır" Salih Demir: "(Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı) Ben şike iddiası demiyorum, burada şike vardır"

Haber: Mustafa Işık

 TFF 3. Lig'de heyecanlı Play-Off heyecanı başlıyor. Tek karşılaşma üzerine kurulu ilk turda, 3. sıradaki takım ile 6., ve 4. sıradaki takım ile 5. sıradaki takımlar karşı karşıya gelecek. Bu turdan galip ayrılan iki takım, hem ev sahibi hem de deplasmanda olacak şekilde iki maç yapacaklar. İlk maçlar 6 Mayıs Pazartesi günü, rövanşlar ise 10 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek. Toplam 3 turdan oluşan Play-Off sürecinde, ikinci turu geçen takımlar dört farklı grubun ikincileri ile iki maç üzerinden karşılaşacaklar. 

Final ise tarafsız bir sahada, tek maçlık bir mücadele şeklinde yapılacak ve buradan sıyrılan iki takım 2. Lig'e yükselecek. 1. Grup'tan Aliağa, 2. Grup'tan Elazığ, 3. Grup'tan Erbaa, ve 4. Grup'tan Sebat Gençlik sezonu ikinci sırada bitirerek Play-Off'un üçüncü turuna kalmaya hak kazandılar. Peki, Tokat Belediye Plevnespor - Armoni Alanya Kestelspor maçı kangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

PLEVNESPOR’UN PLAY-OFF MAÇI KANGİ KANALDA SAAT KAÇTA? 

Tokat Belediye Plevnespor - Armoni Alanya Kestelspor maçı saat 16.00’da TFF YouTube kanalından canlı yayınlanacak.