Temassız ödeme limiti ne kadar oldu, ne zaman artacak? Temassız ödeme limiti ne kadar oldu, ne zaman artacak?

İşKur Tokat İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığının sürekli işçi alım ilanını duyurdu. Sağlık Bakanlığının Tokat ilinde istihdam edilmek üzere kaç daimi işçi alacağının sayıları, başvuru tarihi ve koşulları, meslek dağılımını gösteren bilgiler bu duyuruda yer aldı.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alım duyurusu şöyle oldu:

Sağlık Bakanlığı Tokat ilinde istihdam edilmek üzere, 83 kişilik daimi işçi alımı yapacaktır. Başvurular 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr, E-Devlet, Alo 170 üzerinden yapılacaktır. Noter kurası, 18.03.2024 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Kura tarihi ve saati ile ilgili olası değişiklikler ile kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. İşe başlayacak kişilerin görev yeri Tokat Sağlık Müdürlüğü tarafından belirlenecektir.

Cinsiyet: Kadın veya erkek

Yaş aralığı: 18-40 (27.02.2006 – 23.02.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)

Kura tarihi: 18.03.2024 (Ankara)

Meslek                         Kadro Sayısı      Öğrenim Düzeyi ve açıklamalar

* Temizlik görevlisi        (38)                  En az 5 yıllık ilkokul (Yetişkinler 2. Kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil)

* Güvenlik Görevlisi       (40)                  Ortaöğretim Kurumlarının Birinden veya önlisans programlarının birinden mezun olmak. A) 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun gereğince geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanlar da başvuru yapabilir. B) Engelli veya eski hükümlü olmamak.

* Klinik destek elemanı (3)                    Hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği Dalının birinden mezun olmak.

* Isıtma ve sıhhi tesisatçı           (1)        En az lise, en fazla önlisans mezunu olmak. Ortaöğretim kurumlarının tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının yapı donatım teknolojisi, sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, yapı tesisat teknolojisi, yapı inşaat, doğalgaz, ısıtma ve sıhhi tesisat teknolojisi, sıhhi tesisat ve doğalgaz, doğalgaz ve ısıtma, doğal gaz ve boru hatları teknolojisi, gaz ve tesisatı teknolojisi, doğalgaz ve tesisatı teknolojisi ön lisans programlarının birinden veya dengi programlardan mezun olmak.

* Elektrikçi (Genel)        (1)        En az lise, en fazla önlisans mezunu olmak. Ortaöğretim kurumlarının, elektrik-elektronik teknolojisi alanı ve dallarının birinden veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanının endüstriyel elektronik dalından veya endüstriley otomasyon teknolojileri alanının endüstriley kontrol dalından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının elektrik teknolojisi, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, endüstriyel elektronik, elektronik teknolojisi, elektrik ve elektronik teknolojisi, elektrik-elektronik teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak veya dengi programlardan mezun olmak.