Bodrumspor-Eyüpspor maçında yaşanan olaylar, büyük bir gerginliğe sebep oldu. Peki Arda Turan neden sinirlendi? İşte detaylar...

Ege ekibinin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesiyle birlikte saha ve tribünler adeta karıştı. Karşılaşmanın hemen ardından saha içinde yaşanan gerginlik, tribünlerede yansıdı.
Arda Turan, maç sırasında Bodrumspor taraftarlarının Seçil Erzan tezahüratlarına karşı tepki gösterdi ve tribünlere yönelerek gerilimi tırmandırdı.  

6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı 6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı

Arda Turan, taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi!

Özellikle Seçil Erzan'ın yönettiği saadet zinciri nedeniyle maddi kayıplar yaşayan Arda Turan, taraftarlarla sözlü çatışmaya girdi. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi sonucunda Turan, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu olaylar, maçın atmosferini iyice gererken, saha karışıklığı tribünlere de sıçradı. Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesiyle başlayan bu gerginlik, tansiyonun yükselmesine neden oldu. Tribünlerden atılan maddeler ve taraftarlar arasındaki gerginlik, maçı gölgede bıraktı. Bodrumspor taraftarları, maç süresi boyunca Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan aleyhine tezahüratlar yaptı.  Seçil Erzan tezahüratları sonrası çılgına dönen Turan ile taraftarlarla arasında sözlü tartışma yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan Turan kırmızı kart gördü. Eyüpspor'dan Uğur Demirok, taraftarlar tarafından atılan yabancı cisimin yüzüne çarpması sonucu yaralandı. Gözünde yırtık meydana gelen Demirok, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçta iki takımın teknik direktörleri ve kaptanları oyundan atıldı. Eyüpspordan Caner Erkin ile Bodrumspor'dan Kenan Özer sahadan ihraç edildi.   Yaşanan olaylar sonrasında kaldığı yerden devam eden maçı kazanan ise Eyüpspor oldu.  Konuk ekip, 1-0 kazanarak üst üste 4. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü.