Meta, Genç Kitleyi Çekmek İçin Yeni Stratejiler Deniyor Meta, Genç Kitleyi Çekmek İçin Yeni Stratejiler Deniyor

Samsung, Wear OS tabanlı Galaxy Saatlerine yönelik One UI 6 Watch sürümünü duyurdu. Bu güncelleme, Wear OS 5'e dayanıyor ve Google'ın son etkinliklerinde tanıtılan özelliklerin yanı sıra, Enerji Puanı ve Galaxy AI desteğiyle sağlık alanında yeni özellikler sunuyor.

Galaxy AI entegrasyonuyla, Samsung kullanıcılarına kişiselleştirilmiş sağlık ipuçları ve motivasyon sunmayı hedefliyor. Samsung Health'teki verilerle desteklenen Enerji Puanı özelliği, günlük sağlık durumunu anlamak için çeşitli faktörleri değerlendiriyor ve kullanıcılara özel hedefler belirlemelerinde yardımcı oluyor.

Güncelleme ayrıca uyku algoritmalarını geliştirerek kullanıcıların uyku kalitesini daha iyi anlamalarını sağlıyor. Ek verileri kullanarak daha detaylı analiz sunan Uyku Analizleri özelliği, kullanıcıların uyku alışkanlıklarını iyileştirmelerine yardımcı oluyor.

One UI 6 Watch ayrıca kişiselleştirilmiş kalp atış hızı bölgeleri ve Aerobik Eşik (AT) / Anaerobik Eşik (AnT) Kalp Atış Hızı Bölgesi bilgilerini sunarak spor performansını artırmayı amaçlıyor. Ayrıca bisikletçiler için işlevsel eşik gücü (FTP) özelliği ve yarış özelliği gibi yeni özellikler de sunuluyor.

Samsung, One UI 6 Watch güncellemesinin bu yılın sonunda Wear OS çalıştıran belirli Galaxy Watch modelleri için yayınlanacağını duyurdu. Bu modeller arasında Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ