Yeni bir dinozor dünyası ortaya çıkmaya hazırlanıyor. Gareth Edwards'ın yeni New Jurassic Park filmi Londra, Tayland ve Malta'da çekilecek! 'Jurassic World' serisinin dördüncü filmi 'Jurassic Park'ın çok ülkeli çekimleri 17 Haziran'da başlayacak ve bu yıl 18 Ekim'e kadar sürecek. Daha önce de açıklandığı gibi Scarlett Johansson , Jonathan Bailey ile birlikte başrolde yer alacak bu yeni projenin başrolünü üstlenecek. Senaryoyu David Koepp yazdı. Bir adada mahsur kalan üç yetişkin ve üç gencin yolculuğunu konu alan film, yeni bir Jura dönemini başlatan tamamen orijinal bir bakış açısı sunacak. Projenin Temmuz 2025'te satışa sunulması planlanıyor.

Johansson, Kristin Scott Thomas'ın 'Kuzey Yıldızı' filminde Katherine'i ve Wes Anderson'ın ' Asteroid City ' filminde Midge Campbell'ı canlandırdı. 'Kuzey Yıldızı'nda, annelerinin üçüncü düğünü için bir araya gelen üç kız kardeş, çok sayıda beklenmedik düğün davetlisinin ortasında geçmişi barıştırmak ve geleceği kucaklamak için bir yolculuğa çıkıyor. 'Asteroid City'de hikaye, yıldızları izleme yarışması için kırsal bir kasabaya giden bir yazarın teknoloji meraklısı ailesiyle birlikte yaptığı dönüştürücü yolculuğun etrafında dönüyor. Ayrıca, Marvel Sinematik Evreni'ndeki zamanını , Natasha Romanoff'un tehlikeli bir komployla karşı karşıya kaldığında karmaşık geçmişiyle boğuştuğu, karakterinin bağımsız filmi ' Black Widow'la noktaladı.

Bailey, Netflix dizisi ' Bridgerton'da Lord Anthony Bridgerton'u canlandırıyor . Ayrıca Showtime'ın " Yoldaş Gezginler " filminde Tim Laughlin'i canlandırdı ve tarihsel çalkantıların ortasında iki adam arasındaki çalkantılı aşkı anlattı. Çeşitli çalışmaları arasında 'Tom Clancy's Jack Ryan', 'The Mercy' ve 'W1A'daki roller yer alıyor.

Edwards'ın son yönetmenlik ve ortak yazarlık projesi ' The Creator ', insanlarla yapay zekalı robotlar arasındaki savaşı konu alan, eski bir askerin gizli bir silahı keşfetmesini konu alıyor: küçük bir çocuk kılığına girmiş bir robot. İmparatorluğun yıkıcı süper silahı olan Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmak için güçlerini birleştiren beklenmedik kahramanların öyküsü olan 'Rogue One: Bir Yıldız Savaşları Hikayesi'nin yönetmenliğini yaptı. Portföyünde 'Godzilla' ve 'Canavarlar' yer alıyor.

Koepp, Steven Spielberg'in 'Jurassic Park' filminin orijinal senaryosunda yer almasıyla tanınıyor. Son dönem çalışmaları arasında banliyödeki bir evde yaşayan gizemli bir varlığın anlatıldığı korku gerilim filmi 'Presence' ve ikonik arkeoloğun önemli tarihsel öneme sahip efsanevi bir eseri elde etmek için yarıştığı 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' yer alıyor. Ayrıca Koepp, 'Kimi' ve 'You Should Have Left' gibi son projelere de katkıda bulundu.

Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi? Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi?

Londra son dönemde ' İç Savaş ' ve ' Bebek Ren Geyiği ' gibi yapımların çekimlerine ev sahipliği yaptı . Malta, 'Jurassic World Dominion'un çekim yeri olduğundan, 'Jurassic World' serisinin hayranları için tanıdık bir yer olmalı. Tayland ise ' The Sympathizer ' ve 'Rebel Moon – Part One: A Child of Fire' gibi projelerde yer alıyor.