2024 yılındaki Eurovision'un ikinci yarı finalinde İsveç'in Malmö kentinde kendisine birincilik getiren "Everyway That I Can" ile sahne alan Sertap Erener, izleyicileri bir kez daha heyecanlandırdı. Erener'in performansı, geçmişteki zaferini ve müzikal yeteneğini tazeleyerek büyük alkış topladı.

Melikgazi Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması Melikgazi Belediyesi’nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması

Sertab Erener, Eurovision zaferinin ardından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası'na layık görülmüştü. Programın deneyimli sunucusu Pedra Mede, Erener'i önceki Eurovision galibi Charlotte Perrelli ve Helena Paparizou ile birlikte izleyicilere takdim etti. Erener'in sahnedeki enerjisi ve performansı, izleyicileri geçmiş zaferiyle tekrar buluşturdu ve unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Hatırlanacağı üzere, 2003 Eurovision Şarkı Yarışması, Letonya'nın başkenti Riga'da gerçekleşmişti. Türkiye, Sertab Erener'in "Everyway That I Can" şarkısıyla birinci olmuştu. Erener'in 167 puanla kazandığı zafer, Türkiye için unutulmaz bir an olmuştu. Belçika ikinci olurken, Rusya üçüncü sırada yer almıştı.

Eurovision'un unutulmaz anlarından biri olan Sertab Erener'in tekrar sahneye çıkışı, müzikseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Erener'in unutulmaz şarkısı, zamanın ötesinde bir etki yaratmaya devam ediyor ve Eurovision tarihindeki yerini sağlamlaştırıyor. Bununla birlikte 12 yıldır Eurovision'dan uzak kalan Türkiye'nin bu organizasyona olan özlemi de gözler önüne serildi.