Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesi muhtarlığı için aday olan Simurg Sarsılmaz, aldığı tehditler sonucunda adaylıktan çekilmişti. Sarsılmaz, bu defa yıllar içinde yaşadığı değişimle adından söz ettirdi. 

Tehdit edildi, adaylıktan çekildi!

Model Simurg Sarsılmaz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahalle Muhtarlığı için adaylık açıklaması yapmış, ancak kısa bir süre sonra tehdit edildiğini belirterek adaylıktan çekilme kararı almıştı. Güzelliği ve sosyal medya üzerinden paylaştığı çekimleriyle dikkat çeken Sarsılmaz, adaylık sürecinde yaşadığı zorlukları ve tehditleri kamuoyuyla paylaşmıştı.

Estetik müdahaleler dikkat çekti

Sarı saçları, abartılı makyajı ve cesur pozlarıyla gündeme gelen Simurg Sarsılmaz, bu sefer 17 yaşındayken çektirdiği doğal bir pozunu takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafta, yıllar içinde geçirdiği değişiklikler ve estetik müdahaleler dikkat çekti.

Simurg Sarsılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Diyarbakır Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahalle Muhtarlığı'na aday olduğunu duyurmuştu.

Ancak, adaylık açıklamasının hemen ardından gelen yoğun tehdit saldırılarına maruz kaldığını belirterek, özellikle sosyal medya üzerinden aldığı ölüm tehditleri sonrasında adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. 

İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı" İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı"