Kışın dışarı çıkmak istediğimiz zamanlarda, evde sıkışıp kalmış gibi hissedebiliriz. Şiddetli rüzgarlar, soğuk hava ve doğanın zorlayıcı etkileri nedeniyle dışarıda vakit geçirmek çekici gelmeyebilir. Ancak, bu durumda evde kalmak zorunda olduğumuzda, yeşil ve odunsu kokulu mumlar ile koku difüzörleri kullanarak atmosferi değiştirmek mümkündür. Bu kokular, dışarıdaki havanın ferahlığını ve doğanın hissini evimize taşıyabilir, odaların havasızlığını gidererek iç mekan atmosferini dönüştürebilir.

Cochine Agarwood ve Amber Mum 

Bu zengin mum, agar ağacını beyaz amber, sümbülteber ve paçuli sıcaklığıyla birleştiriyor. 'Tanrıların Ahşabı' olarak bilinen agarwood, kokusundaki eşsiz zenginlik nedeniyle büyük ilgi görüyor ve adeta bir masal ormanında yaşıyormuş gibi hissettiriyor.


La Montaña Bulut Yağmuru Mumu

Bir yaz fırtınasının ardından, yağmur bulutlarının dağıldığı ve güçlü güneş ışığının yoğun bir koku sisi uyandırarak içinden geçtiği dağ yamacından ilham alınmıştır. Bu pusun içinde bitki bahçemizden gelen notalar taze narenciye ile karışıyor. Son derece canlandırıcı!


Stories Parfums N°.02 Bougie Parfumée Kokulu Mum

Güzel kokunun notalarını üç mum arasında benzersiz bir şekilde bölerek, kadifemsi yosun, ay ışığının aydınlattığı otlar ve güller, duman tutamları ve ballı odun ile ideal uyumlu 'koku manzarasını' yaratmak için bunları odanızın etrafına yayabilirsiniz.


Cochine Ardıç ve Zencefil Difüzör

Yemyeşil ormanları ve egzotik, yaprak dökmeyen dağları anımsatan ardıcın keskin kokusunu, zencefilin tatlı baharatlılığıyla birleştiren; Bu canlandırıcı koku, okaliptüsün tazeliğiyle birlikte karanfil, bergamot ve paçuli notalarına sahiptir.


La Montaña İlk Işık Mumu

Bu mum için "Dağlara vuran ilk güneş huzmeleri gibi... İlk ışıkta havada cennet kokusu var" deniyor. "Günün ilk ılıklarında birileri motorları çalıştırmadan veya ateş yakmadan önce hava temiz, sakin ve sessizdir. Buzlu otlar, yabani rezene ve rahatlatıcı bir esinti. İşte bu mutluluk...