Sony Xperia 1 VI, 17 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacak. Tanıtım etkinliğine geri sayım devam ederken, telefonla ilgili sızıntılar da artmaya devam ediyor. En son sızıntılardan biri, akıllı telefon için hazırlanan tanıtım görselleri oldu.

Görsellerden biri, telefonun telefoto kamerasıyla ilgili iddiayı doğruluyor. Akıllı telefonun 85-170 mm telefoto kamerasıyla geleceği belirtiliyor. Xperia 1 V'de ise 85-125 mm bir telefoto lens bulunuyordu.

Bu, Xperia 1 VI'nın tek kamera alanındaki donanım yükseltmesi olduğunu gösteriyor gibi. Diğer kameraların ise Xperia 1 V ile aynı kalacağı görünüyor. Sony'nin tüm kamera uygulamalarını tek bir uygulamada birleştireceği söylentisi de var. Bu, ufak bir donanım iyileştirmesinden ziyade kullanıcılar için daha kullanışlı olabilir.

Alıcıların Sony Pictures'ın bazı film yayınlarına erişim elde edeceği yönündeki önceki söylentiler de bu görsellerle doğrulanmış gibi görünüyor. Ayrıca, 5000 mAh pilin hem kablosuz şarj hem de ters kablosuz şarj desteğiyle birlikte geleceği belirtiliyor.

IKEA Sanal Dünyada Roblox Mağazasında Çalışacak Personel Arıyor! IKEA Sanal Dünyada Roblox Mağazasında Çalışacak Personel Arıyor!

Sony Xperia 1 VI hangi özelliklerle gelecek? Sony Xperia 1 VI'nın, 1 V'den daha kısa ve biraz daha geniş bir en-boy oranına sahip olacağı ifade ediliyor. En-boy oranının 19.5:9 olacağı söyleniyor. Ayrıca, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 120 Hz yenileme hızı, Android 14, ve 12 veya 16 GB RAM gibi özellikler de telefonun dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ