Sakarya Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Fatma Canan Küsmez, dernek üyeleriyle birlikte, mağduriyetlerini dile getirmek amacıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Sakarya Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık'la görüştü.

15 Mayıs Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var, neden açılmıyor? 15 Mayıs Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var, neden açılmıyor?

Başkan Fatma Canan Küsmez ve dernek üyeleri, Sakarya'daki Ak Parti Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı'na katılarak, ön saflarda yer alarak mağduriyet dosyalarını ilgili isimlere iletti. Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, bu toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Sakarya Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık'a mağduriyetlerini içeren dosyalarını teslim etti.

Başkan Küsmez, 3308 Sayılı Kanun kapsamında çocuk yaşlarda çalışmış ve tescillenmiş sigortalıların E-Devlet sisteminde görünen "4A Tescil Başlangıç" tarihini, "Hizmete Başlama Tarihi" olarak kabul edilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu mağduriyetlerinin giderilmesi için talepte bulundu.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, önemli bir adım atarak sorunlarını doğrudan siyasi temsilcilere iletmek suretiyle çözüm arayışını sürdürüyor. Başkan Fatma Canan Küsmez ve yüz binlerce mağdur, bu çabalarının sonucunda adaletin yerine getirilmesini umut ederek dosyalarının dikkate alınmasını bekliyor.