Yerel seçim öncesi uğradıkları haksızlığın ortadan kaldırılması için mücadelelerine hız kesmeden devam eden Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları geçtiğimiz hafta sonu Ankara Anıtpark'ta buluşmuş ve taleplerini yinelemişti. 

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu üyeleri, "Mesleki Eğitim Kanunu" kapsamındaki sigorta başlangıçlarının emeklilik için dikkate alınması talebiyle İstanbul'da birkez daha bir araya gelerek miting düzenleyeceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"38 yıldır devam eden Staj-Çıraklık Sigortası mağduriyetimizin, hizmete başlama tarihimizin kabulü ile son bulması için verdiğimiz mücadelede ve yürüdüğümüz bu doğru yolda yine sahalardayız. 
4 Şubat 2024 Pazar Saat 12.00-15.00 arasında Kartal'da Büyük İstanbul Mitingi düzenliyoruz. Biliyoruz ki haklı davalar her zaman kazanır. Birlikteliğimizin verdiği güçle, cesaretle hiç yılmadan ve mücadeleyi bırakmadan hep birlikte bu davayı kazanacağız. Yine hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm mağdur kardeşlerimizi bekliyoruz."

Federasyon üyeleri 4 Şubat 2024 Pazar Saat 12.00-15.00 arasında Kartal'da düzenleyecekleri Büyük İstanbul Mitingi için 'SEN YOKSAN ÇOK EKSİĞİZ!" diyerek tüm mağdurlara çağrıda bulundu.