Survivor All Star 2024'de 25 Mart günü gerçekleşen dokunulmazlık oyunu ve üçüncü eleme adayı belirlendi. İki takım arasında yapılan mücadelede dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı şu şekilde:

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım: Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kafa kafaya giden bir mücadelenin ardından kritik olan son oyunda Nefise'nin denge tahtasında başarılı duruşuyla  kazanan 12-10'luk skorla kırmızı takım oldu ve takımın dokunulmazlık bayrağı Nefise'ye verildi.

Üçüncü Eleme Adayı:  Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi veya kırmızı takımdan bir yarışmacı ada konseyinde haftanın üçüncü eleme adayı olacak. Kazanan taraf kırmızı takım oldu. Oyunun ardından oylamaya giden mavi takım yarışmacılarından eleme adayı olarak belirlenen isim Berna oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN ÖDÜLÜ

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunun denge üzerine kuruluydu. Kazanan takım ödül olarak tas kebabı, pilav, soslarıyla beraber biftek ve salatalık turşusu yedi. Heyecan dolu yarışmada galip gelen 12-10'luk skorla Kırmızı takım oldu.