Haber-Foto: Mustafa Işık

2023-2024 sezonu Tokat 1. Amatör Ligi Play-Off maçları dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Artovagücü Futbol Kulübü, Ayışığıspor'u 2-1 yenerken Erbaa 2023 Spor Kulübü ise ASP'yi 8-0 yenerek üst tura yükseldi.

12 Takım Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige Yükseldi 12 Takım Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige Yükseldi

Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (23)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (1)Bugün oynanan karşılaşmada Yeşilyurt Belediyespor, Turhal Güçyurdu Spor Kulübü'nü 1-0 yendi. Günün son karşılaşmasında Akıncı İnşaat Pazarspor ile Topçamspor Kulübü karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçta futbolseverler tribünde yerlerini alarak maçı takip ettiler. Çoğunluğunun Pazar taraftarlarından oluşan seyirci maç sonuna kadar takip ettiler. 90 dakikanın sonunda Pazar ekibi maçı 2-1 kazanarak üst tura yükseldi.

Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (21)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (22)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (20)MAÇ DEĞERLENDİRMELERİ
Akıncı İnşaat Pazarspor’un 2-1 kazandığı Topçamspor Kulübü maçının ardından Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı ve Naim Eryurt Tokat Hürsöz’e değerlendirmeler bulundular.

Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı“Güzel Maç Oldu, Mücadelesi Yüksek”
Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı, “Ben öncelikle sporcularıma teşekkür etmeyle başlıyorum. Çünkü gerçekten bu yaş grubundaki çocukların şu ana kadar Tokat Amatör kümede en küçük yaş grubuyla mücadele eden takımız. Takdir edersiniz ki dün bir de biz Türkiye Şampiyonası'ndan geldik. Sekiz dokuz oyuncuyla beraber hâlihazırda dün oynadık. Dinlenmeden bu maçta mücadele ettiler, sonuna kadar da götürdüler. Ve güzel maç oldu, mücadelesi yüksek. Öyle söyleyeyim ben. Pozisyonu çok fazla zengin değildi ama bir an dikkatsizlik ikinciyi yedik maalesef. Canları sağ olsun ben çocuklardan çok memnunum.” dedi. Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt“Bu Maçı Atladık, Bir Dahaki Maça Bakacağız”
Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt, “Öncelikle rakibimizi kutluyorum. Dün bir maç vardı, gençler ilimizi temsil ettiler Sivas'ta. Yenildiler. Öncelikle onlara geçmiş olsun. Yorgundular. Çocuklar genç maşallah pırlanta gibi hepsi de. Daha önce de söylemiştim size, maç maç bakacağız demiştik. Bu maçı atladık. Bir dahaki maça bakacağız. Rakibimizi de tebrik ediyorum, hepsinin ayaklarına sağlık. BAL Ligindeki temsilcimiz Niksar hafta içi bir karar aldı. Keşke böyle bir karar almasaydılar. BAL Ligi artık Pazar’ın hakkı mıdır? Başkasının hakkı mıdır? Bir şey diyemem ama oynadığımız oyun kalitesi yönüyle biraz da evet bizim hakkımız diyebilirim, BAL Ligi. Sezon başında bizlere sponsor olan Akıncı İnşaat sahibi Hamdi Akıncı'ya teşekkür etmek istiyorum. Bizlere güvenerek her daim yanımızda oldu ve sezon boyunca desteklerini esirgemedi. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bunun dışında yeni gelen başkanımız da biliyorsunuz daha önce Pazarspor burada final oynamıştı. Final oynadığı sene de Belediye Başkanımız Şerafettin Pervanlar’dı. Allah razı olsun o da sahip çıkıyor. Önceki başkanımıza sahip çıktı. Her ikisine de buradan teşekkür ediyorum ben. Yeni başkanımız da bizim yolumuzu açacağından eminim. Hiç sıkıntı yok.” diye konuştu.

Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (20)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (19)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (18)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (16)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (17)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (15)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (14)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (13)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (12)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (11)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (10)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (9)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (8)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (7)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (6)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (5)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (4)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (3)Topçamspor Kulübü Teknik Sorumlusu Orhan Yazıcı Ve Akıncı İnşaat Pazarspor Teknik Sorumlusu Naim Eryurt (2)