Haber: Mustafa Işık

Tokat, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Kurulu yapıldı. 15 Ocak Pazartesi günü Çekenli İş Merkezi’nde bulunan Dernek Binası’nda yapılan Olağan Genel Kurulu’na ilimizde görev yapan faal futbol hakemleri ve gözlemciler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Akabinde Murat Akbaş ve Osman Yasin Toprak’ın yarıştığı başkanlık için katılım sağlayanlar oy kullandı. 35 oyun kullanıldığı Olağan Genel Kurulu’nda Murat Akbaş, oyların 23’ünü alarak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Tokat Şube Başkanı oldu. Osman Yasin Toprak ise, 11 oy aldı. Başkan Murat Akbaş’ın yönetimi Ahmet Yılmaz, Sezgin Uyar, Cüneyt Özel ve Mert Çakır’dan oluştu. 

Tffhgd Olağan Genel Kurulu’nda Murat Akbaş Yeni Başkan Seçildi (5)Tffhgd Olağan Genel Kurulu’nda Murat Akbaş Yeni Başkan Seçildi (1)

“KAZANAN TOKAT HAKEMLİĞİ OLDU”
Tokat TFFHGD Olağan Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Murat Akbaş, “Bugün Tokat’a yakışır bir seçim oldu. Şimdiye kadar hizmet eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizleri bu göreve layık gören üyelerimize müteşekkiriz. Bizler bu görevi 3 sene boyunca yürüteceğiz. Göreceksiniz sizlere yakışır bir yönetim anlayışı ile hareket edip yaptıklarımız ile anılacağız. Kongremizde kazanan Murat Akbaş olmamıştır, kazanan Tokat Hakemliği oldu.” dedi.

Tffhgd Olağan Genel Kurulu’nda Murat Akbaş Yeni Başkan Seçildi (3)Tffhgd Olağan Genel Kurulu’nda Murat Akbaş Yeni Başkan Seçildi (2)