TFF 3. Lig 4. Grup’ta Tokat temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor, 24. Hafta maçında Sebat Gençlik Spor takımını konuk edecek. 17 Mart 2024 Pazar günü oynanacak maça dair Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı’nın değerlendirmeleri oldu.

HEDEF PLAY-OFF

                        24. haftaya gelindiğinde Tokat Belediye Plevnespor 22 maçta topladığı 34 puanla 7. Sırada bulunuyor. Sebat Gençlik Spor takımı 21 maçta topladığı 42 puanla 2. Sırada yer alıyor. Play-Off potasında olmak için mücadele eden iki rakibin maçı oldukça zor geçecek diye değerlendiriliyor. Sezonun ilk maçında Sebat deplasmanında Sebat Gençlik Spor, Tokat Belediye Plevnespor’u 2-1 yenmişti.

TEKNİK DİREKTÖR SEMİH TOKATLI’DAN MAÇ YORUMU

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamada play-off vurgusunu öne çıkardı. Semih hoca şunları söyledi:

“Play-off hattından kopmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Tokat Belediye Plevnespor ve Sebat Gençlik Spor takımları arasında 17 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak maçımız 24. haftanın en zor maçlarından birisi olacak.  Takım olarak bu maçtan galibiyetle ayrılıp yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Tam kadro bu maça hazırız, tek amacımız bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak. Rakibimiz Sebat Gençlik Spor grupta lider Adana ekibini yakalamak için en şanslı takımlardan birisi. Ama biz de play-off potasında kalmak için mücadelemizi ligin son maçına bırakmak istemiyoruz. Şuan liderle rakibimiz Sebat Gençlik Spor arasında sadece 8 puanlık bir fark var. Bunlar bizi ilgilendirmiyor, bizi alacağımız galibiyet ve 3 puan ilgilendiriyor. Tokat Belediye Plevne Spor teknik patronu olarak tüm Tokatlı sporseverlere açık çağrım var. Tüm sporseverler Pazar günü tribünlere gelip takıma destek versinler. Nasıl olmazları başardıysak bu maçta da zoru başarıp tüm taraftarlarımızı Sebat Gençlik Spor karşısında mutlu edeceğiz. Sahadan 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam ederek bu takımı play-off potası içinde tutarak sezon sonu play-offlarda 2. Lig için şansımızı deneyeceğiz.  Pazar günü maç bitiminde saatler 15:45’i gösterirken Tokat Gazi Osman Paşa Stadı’nda 3 puan alıp yoluna devam eden bir Tokat Belediye Plevnespor takımını tüm taraftarlar alkışlayacaktır.”

Tokat’a gelecek hakemler şirin İzmir’den 

Tokat Belediye Plevnespor – Sebat Gençlik Spor maçı hakemleri şirin İzmir’den geliyor.

TFF 3. Lig 4. Grupta 24. haftanın en zorlu maçı olarak görülen Tokat Belediye Plevnespor – Sebat Gençlik Spor maçının hakem heyeti ülkemizin güzide Ege bölgesinin şirin şehri İzmir’den geliyorlar.

Zorlu maçta ev sahibi Tokat Belediye Plevnespor play of şansının devamı için mutlak galibiyet arayacak sahada. Rakip Sebat Gençlik Spor takımı ise 101 yıllık mazisi ile tekrar bir şampiyonluk ve 2. Lig’e yükselmek isteyecek. Böyle atmosferi yüksek maçın hakem heyeti olarak İzmir bölgesi hakemleri görev yapacaklar. İki takım sahada kaybetmek istemeyecekler ve böyle maça da tabi Merkez Hakem Kurulu başarılı hakemleri göndermek zorunda. Peki maçı kim yönetecek? Bu sorunun yanıtı Berk Çekal oldu.

Stad: Gaziosmanpaşa stadı Tokat

Hakemler

Manisalılara kartlı sayaca geçiş süreciyle ilgili müjde Manisalılara kartlı sayaca geçiş süreciyle ilgili müjde

Orta: Berk Çekal, C Klasmanı Hakemi İzmir

1:Yardımcı: Ersin Erbay, C, Klasmanı Yardımcı Hakemi Muğla

2: Yardımcı: Hasan Hüseyin Yazıcılar, C, Klasmanı Yardımcı Hakemi İzmir

4: Hakem: Muhammed Seyda Demirel, Bölgesel Hakem

Ligin zorlu final maçında hakemlerimize sahada başarılar diliyoruz. İnşallah hakem şansları yanlarında olur.