Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan 2 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi kapsamında kadrolu işçilere yüzde 60 zam müjdesini duyurdu. İmza töreninde personellerle bir araya gelen Başkan Eroğlu, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, 10 yıllık süreçte birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Eroğlu, Toplu İş Sözleşmesi programında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri ilk günden itibaren işçi ve çalışanların haklarını korumaya özen gösterdiklerini ifade etti. Tokat Belediyesi'nin hizmetlerini mesai arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Eroğlu, önlerindeki 5 yıllık süreçte de birlikte çalışarak büyümeye devam edeceklerini söyledi.

İşçilerin yüzde 60 zam talebi doğrultusunda yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili olarak Eroğlu, "Arkadaşlarımızın istek ve talepleri ne ise onu vermeye çalıştık. Bu kapsamda 2 yıllık sözleşmemizde yüzde 60 zam verme kararı aldık. Bu kararımızı işçi kardeşlerimizle ve sendika temsilcilerimizle birlikte aldık" dedi.

Toplu İş Sözleşmesinin kadrolu işçilere, ailelerine ve belediyeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Eroğlu, Tokat'ın yüzyılında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.